Τίτλοι Ειδήσεων της ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ζωντανά, συγκεντρωμένοι σε 1 θέση.

Ο Πινόκιο στην Κερατέα ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ: Επείγουσες γραπτές ΣΚΕΨΕΙΣ αγανάκτησης και ΑΓΩΝΙΑΣ...

Δεν ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα, όταν 1-4-2011, με αυτή τη φωτογραφία, έγραψα περίπου:<<Το αποδεικνύουν τα Βίντεο: Ειρηνική υποδοχή από κατοίκους στο Μπλόκο Λαυρίου, απρόκλητη-βάναυση επίθεση από τα ΜΑΤ & σε ηλικιωμένους άοπλους-φιλήσυχους Πολίτες και Ειρηνική Διαμαρτυρία...: http://lavriotv.blogspot.com/2011/03/blog-post_31.html
ΠΟΙΟΣ έχει συμφέρον να υπάρξουν θύματα;;;
Αλήθεια, πιστεύει έστω και ένας, ότι και να φτιαχτεί αυτό το ξεπερασμένο (από την Τεχνολογία & την ΕΕ) μιζο-εργολαβικό κατασκεύασμα (πάνω σε Αρχαιολογικό Χώρο και πλημμυρισμένες Μεταλλευτικές Στοές 3.000 χιλιομέτρων, που αν τις "ενώσεις" φτάνουν στο Λονδίνο: http://www.facebook.com/video/video.php?v=214314348578587&oid=40793731454&comments&ref=mf), θα μπορεί να λειτουργήσει;;; Από που θα περνάνε τα Απορριμματοφόρα, για να το τροφοδοτούν; Εκτός και αν υπάρχει σχέδιο ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ των κατοίκων της Λαυρεωτικής (με ψεκασμούς ή "φθορίωση" ή...).
Ας σταματήσει κάποιος αυτόν τον επικίνδυνο κατηφορικό ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ, έστω και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. ΤΩΡΑ όμως, πριν να είναι ΑΡΓΑ. Πριν θρηνήσουμε θύματα εκατέρωθεν και αρχίσουν μετά οι βαθυστόχαστες Αναλύσεις της πλειοψηφίας των Δημοσιογράφων και των Πολιτικών.
Πάσχα έρχεται. Προσοχή λοιπόν να μη χυθεί αίμα, γιατί μόνο ο Χριστός θα Αναστηθεί.
Ας σκεφθεί ο καθένας, τι θα μπορούσε να κάνει, για να αποφευχθεί το ΚΑΚΟ.
Με εκτίμηση και με ΑΓΩΝΙΑ, Φώτης.>>
Επειδή εξανίστανται οι γνωστοί "Δημοσιο"-γράφοι γιατί "έκλεισαν οι κάτοικοι" ...100 μέτρα της Λεωφόρου Λαυρίου, για 2-3 μέρες (με ζημία του Δημοσίου, 5.000 €), "ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ" ότι τα ΜΑΤ έκλεισαν 18 Χιλιόμετρα της Λ.Λαυρίου, για 4,5 μήνες (με ζημία του Δημοσίου 5 εκατομμύρια € και ανυπολόγιστη ζημία των >30.000 κατοίκων), πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ, ότι την Βία την έφερε η Εξουσία με τα ΜΑΤ και την καλλιεργούν συστηματικά, με αυθαιρεσία, προβοκάτσια και εξαγρίωση ακόμη και των πιο φιλήσυχων Πολιτών (ηλικιωμένων-γυναικών-παιδιών) της Λαυρεωτικής, ανεξαρτήτως Κομματικών διαχωρισμών, την ίδια στιγμή που οδηγούν στην εξαθλίωση και υποθηκεύουν το Μέλλον της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.
Δεν υπάρχει επομένως άλλη (μη βίαιη) Δημοκρατική λύση: ΑΜΕΣΗ απομάκρυνση των ΜΑΤ, με παρέμβαση του τρέχοντος Πρωθυπουργού, επιλογή "στρατοπέδου" από όλους ΤΩΡΑ, και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: http://apohi-lefko-akiro.blogspot.com/ .
Πολίτης Λαυρεωτικής Φώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ερασιτεχνικό Πρόγραμμα Κοινοχρήστων σε Excel, Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
Πανοραμική Φωτογραφία Photosynth: Λιμάνι και Δημαρχείο ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Πανοραμική Φωτογραφία Photosynth: Το Αρχαιότερο Πέτρινο Θέατρο Θορικού
Πανοραμική Φωτογραφία Photosynth: Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο ΛΑΥΡΙΟΥ, στις παλιές εγκαταστάσεις των Μεταλλείων της Γαλλικής Εταιρείας και...