Τίτλοι Ειδήσεων της ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ζωντανά, συγκεντρωμένοι σε 1 θέση.

Επισκεφθείτε τη ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ και θα εκπλαγείτε ποικιλοτρόπως και ιδιαίτερα Ευχάριστα.

Πλούσιες Πολιτιστικές κ.α. Εκδηλώσεις, από πληθώρα υπερδραστήριων Συλλόγων Λαυρίου-Κερατέας-Σαρωνικού, όπως Δωρεάν Θέατρο, παραδοσιακοί Χοροί, Συναυλίες, Φεστιβάλ Αλληλεγγύης-Ανταλλαγών, Κινηματογράφος, Αγώνας Δρόμου, Ποδηλατοπορεία, Αγώνες Σκάκι, Wind Surfing, Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους Μακρονήσου-Λαυρίου κλπ κλπ.
Λ Α Υ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Η : Το Ανανεωμένο Ιστορικό ..."ΝΗΣΙ", με τις δεκάδες δαντελωτές Παραλίες, τον πανέμορφο Δρυμό και το υπέροχο Φοινικόδασος, που μπορείτε να επισκεφθείτε και Οδικώς (ΚΤΕΛ-τραίνο-ΙΧ-μηχανή-Ποδήλατο), αλλά και με Αεροπλάνο ή Πλοίο - Κότερο - Κρουαζιερόπλοιο.
Λ Α Υ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Η : Τόσες Ομορφιές ταυτόχρονα, αλλά και τεράστια Αρχαιολογική-Πολιτιστική Κληρονομιά, όπως το αρχαιότερο πέτρινο Θέατρο Θορικού, ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, τα προϊστορικά Μεταλλεία Λαυρίου, ο Κούρος του Οβριόκαστρου Κερατέας κλπ κλπ.
Λ Α Υ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Η : Το υπερσύγχρονο αναβαθμισμένο ΛΙΜΑΝΙ του Λαυρίου, με 22 προορισμούς ήδη (με ~2 ώρες λιγότερες για Κυκλάδες και πιο οικονομικά, σε σχέση με Πειραιά) και με 2 Κρουαζιερόπλοια HomePorting εβδομαδιαίως.
Λ Α Υ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Η : Μετά τον προγραμματισμό επέκτασης του Προαστιακού σε 2-3 χρόνια και του Νέου Αυτοκινητόδρομου Μαρκόπουλο-Κερατέα-Λαύριο-Σούνιο, εκτός από ιδιαίτερα ελκυστικός Τουριστικός προορισμός, έγινε ήδη και ΙΔΑΝΙΚΟΣ τόπος για άμεση-οικονομική αποκέντρωση, για μόνιμη κατοικία (και εργαζόμενων στην Αθήνα) ή για επένδυση.
www.lavreotiki.gr Δήμος ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
lavreotikis.blogspot.gr Όλες οι Ειδήσεις της Λαυρεωτικής μαζί, χρονολογικά, όταν καταγράφονται από όλες τις Ιστοσελίδες.
lavrio-dromologia.blogspot.gr Δρομολόγια Λαυρίου, Πλοίων-ΚΤΕΛ-Προαστιακού-Αεροπλάνων.
lavrio-beach.blogspot.gr Παραλίες Λαυρίου, με Πανοραμικές φωτογραφίες 360 μοιρών.
lavrio-makronisos.blogspot.gr ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ, Ιστορικός Τόπος.
souniou.blogspot.com Ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, που απέχει μόνο 7 χιλιόμετρα από το Πανέμορφο και πλήρως Ανανεωμένο ΛΑΥΡΙΟ.
photosynth.net/view.aspx?cid=bfffd826-3ca8-4c45-bd92-8d2c724e1744 Το αρχαιότερο Πέτρινο Θέατρο Θορικού.
photosynth.net/view.aspx?cid=3a775495-69ee-4c81-b63e-c5296d18ab31 Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, στις παλιές εγκαταστάσεις των Μεταλλείων της Γαλλικής Εταιρείας.
photosynth.net/view.aspx?cid=14e85b6a-e8ca-45e6-8272-a3cad4427637"Περιβολάκια", το υπέροχο Φοινικόδασος του ΛΑΥΡΙΟΥ, έκτασης ~12 στρεμμάτων.
trela.blog.com Τουριστική Ρομαντική Ένωση, Λαυρεωτικής Ανάπτυξης.
sites.google.com/site/lavreotikis/farmakia Φαρμακεία Λαυρίου.
lavriou.blogspot.gr Χρήσιμες Πληροφορίες, Παρατηρήσεις, Προτάσεις, Φωτογραφίες, Χάρτες, Ιδέες, Βίντεο, Ιστορικά Στοιχεία, 3D Αξιοθέατα κλπ για το ΛΑΥΡΙΟ.
opontion.blogspot.gr Σύλλογος Ποντίων Λαυρίου Αττικής "ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ".
lavrionitis.blogspot.gr ΕΛΕΥΘΕΡΟ ιστολόγιο για ΟΛΟΥΣ τους Λαυριώτες, Άμεσα και χωρίς Λογοκρισία, για ΟΛΑ.
ergatikokentrolavriou.blogspot.gr Εργατικό Κέντρο Λαυρίου.
ska-lan.blogspot.gr Λαυρεωτικό Ανταλλακτικό Νόμισμα, ΛΑΝ.
docs.google.com/spreadsheet Χρήσιμα Τηλέφωνα Λαυρεωτικής, με δυνατότητα άμεσης προσθήκης Επαγγελματιών.
lavriotv.blogspot.gr Ερασιτεχνική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Λαυρεωτικής.
www.panoramio.com/user/2499641/tags/Lavrio Επιλεγμένες Φωτογραφίες Λαυρίου.
plus.google.com/photos/100153885060345725698 Όταν ένας "κούκος" φέρνει την Άνοιξη, αλλά ενίοτε και το Καλοκαίρι..
photosynth.net/userprofilepage.aspx?user=ofotis Επιλεγμένες ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ φωτογραφίες 360 μοιρών, με δυνατότες περιστροφής και μεγέθυνσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ερασιτεχνικό Πρόγραμμα Κοινοχρήστων σε Excel, Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
Πανοραμική Φωτογραφία Photosynth: Λιμάνι και Δημαρχείο ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Πανοραμική Φωτογραφία Photosynth: Το Αρχαιότερο Πέτρινο Θέατρο Θορικού
Πανοραμική Φωτογραφία Photosynth: Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο ΛΑΥΡΙΟΥ, στις παλιές εγκαταστάσεις των Μεταλλείων της Γαλλικής Εταιρείας και...